Zoeken in deze blog

15 nov. 2019

NESFan.nl stopt ermee

Lieve vrienden, ik heb besloten om met NESFan te stoppen. Ik merk dat het lastig is om deze blog bij te houden, naast mijn andere blog SynthwaveFan en andere bezigheden. Dat is jammer, maar het is niet anders.

De agenda met Retro Game beurzen neem ik mee naar de blog van SynthwaveFan, dus hier kan je goed op de hoogte blijven van nieuwe evenementen.

Ik wil wil iedereen hartelijk danken voor het lezen van mijn blogs en het liken van mijn Facebookpagina. Ik blijf schrijven over (retro)games, maar dan verder op SynthwaveFan. Hier vind je mijn blogs over de synthwave scène en andere entertainment vormen geïnspireerd door de jaren '80.

Ik hoop je daar terug te kunnen zien!

Groetjes, Sander


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!