Zoeken in deze blog

5 jan. 2020

De Dutch Vintage Toy Fair komt eraan

Op zondag 2 februari 2020 vindt de eerste editie van de Dutch Vintage Toy Fair vindt plaats in Utrecht. De Dutch Vintage Toy Fair is een kleinschalige markt opgezet voor èn door verzamelaars van jaren ’70, ’80 en ’90 vintage toys.

Dutch Vintage Toy Fair 2020

Naast verschillende dealers zullen er ook verzamelaars aanwezig zijn met hun vintage toys.  De beurs wordt georganiseerd door Gerto van de Dutch Nerd Club en Melvin van Dirtees. Een heel mooi initiatief, wat ik ontzettend graag toejuich aangezien er weinig van dit soort beurzen in Nederland zijn. Ik heb zeker het idee dat hier een markt voor is en ik hoop dat het een druk bezocht event gaat worden. Ik heb mijn toegangskaart al binnen!

Informatie

Zondag 2 februari 2020
12:00-17:00 uur
Pathé Leidsche Rijn
Berlijnplein 100
3541 CM Utrecht

Parkeren is voor zowel standhouders als bezoekers gratis.

Auto
Reis je met de auto? Gebruik het adres ‘Oude Vleutenseweg 33, Utrecht’ voor je routebeschrijving. Volg de borden “P-Pathé” om naar het parkeerterrein te rijden.

Trein en bus
Er gaat 4x p/u een sprinter vanaf Centraal Station Utrecht naar station Leidsche Rijn (richting Woerden/Den Haag). De reistijd bedraagt 4 minuten. Vanaf station Leidsche Rijn is het slechts 4 minuten lopen naar Pathé. Wil je met de bus reizen neem dan lijn 19 of 28 en stap uit bij halte Berlijnplein (tegenover entree Pathé Utrecht Leidsche Rijn) of station Leidsche Rijn Utrecht. Je loopt in 4 minuten naar Pathé.

Bovenstaande informatie is afkomstig van deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je bericht!